dimarts, 22 de gener del 2013

Nov. editorial: (De)construint identitats‏

Ricard Alonso Vicent, Sílvia Ayala Rubió

Les cultures són processos en canvi constant i influenciables que ens permeten fer interpretacions del món. L'educació, doncs, ha de transmetre la idea no essencialista i dinàmica de cultura als infants i joves i contribuir a la construcció d'identitats permeables i obertes per tal de construir un futur més ric i inclusiu. El llibre que teniu a les mans pretén desenvolupar la capacitat de comprensió des de la convivència i l'empatia, procurant que els infants i joves comprenguin el funcionament i els sistemes d'interpretació de la realitat d'altres comunitats.

Temes centrals - índex
Metodologia de treball · Metodologia per etapes · Infants de 6 a 8 anys · Infants de 9 a 11 anys · Joves de 12 a 14 anys · Joves de 15 a 18 anys · Activitats · Introducció a les activitats ·  Activitats per a infants de 6 a 8 anys · Activitats per a infants de 9 a 11 anys · Activitats per a joves de 12 a 14 anys · Activitats per a joves de 15 a 18 anys · Taula d'activitats · Annexos i glossari.


Sèrie : Educació per a la ciutadania / Temes transversals - Col.: Tambali Pàg.: 216 - Preu: 17,1 € - ISBN: 978-84-9980-476-7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'agradaria conéixer la teva opinió...